Трећи семинар у склопу пројекта “Парламент за жене”

Categories:
Comments: 0

Трећи семинар у склопу пројекта “Парламент за жене” одржан је 18. и 19. Јуна 2014. године у Етно селу “Чардаци” у Витезу.

На овом семинару парламентарке су имале прилику да послушају предавања и активно учествују у дискусији о томе како унаприједити вјештине комуницирања.

Тренер на овом семинару био је гдин. Назиф Хасанбеговић испред Агенције за стратешко комуницирање (ЦМЦ). Курикулум и методе ове Агенције су развијене према лиценци ‘Институте оф Цоммерциал Манагемент’ из Велике Британије, глобалног лидера у струковном образовању. Агенција ЦМЦ је такођер цертифицирана од стране ‘Урбан Институте’, једног од најстаријих и највећих тхинк-танк-ова у Сједињеним Америчким Државама.

Поред техничких знања које су парламентарке стекле на претходна два семинара (пројектни менаџмент, вјештине преговарања), трећи семинар је обухватио и предавања о способности процјене у којем политички смјеру парламентарке желе ђеловати, храброст за креирање визије земље у којој желе живјети и одлучности да се за такву визију залажу у свом раду. Предавање је одржано од стране др. сц. Сенаде Шело Шабић испред Института за међународне односе у Хрватској.